onsdag 15 oktober 2008

Trött

Idag skulle jag kunna skriva om växelfelet i Alvik som dök upp precis under sista varvet före matrasten och skapade ofantligt mkt kaos, jag skulle även kunna skriva om hur extratåget jag sedan körde blev ivägsläppt för tidigt som vanligt så att tågen efter fick alla konsertbesökare.
Men jag orkar inte. För jag är så fantastiskt trött på det här jävla jobbet att jag inte vill tänka på det en enda sekund under min fritid.

Bara så ni vet.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, det har tyvärr gått fullständigt åt helvete med lokalbanorna i Bromma bara under den tid jag varit där. Och vi vet alla vad det beror på. Under HH:s tid fungerade det ändå någotsånär - han visste i alla fall en del om verksamheten. Alla har tappat sugen, t.o.m. en så lojal medarbetare som AH. Alla är skitskraja för att bli av med jobbet för minsta lilla fel, även en så rutinerad förare som G. Se bara hur det gick för L. Du vet väl att en syndikalist blev uppkallad till arbetsledningen på grundval av en anonym och lögnaktig anmälan via SL:s kundtjänst (han hade nämligen tutat när folk stod på spåret och inte ville flytta på sig)
Det verkar vara Veolias melodi, sparka alla gamla förare och anställ nya.

Själv börjar jag också fundera på att gå tillbaka till där jag kom ifrån - att köra A32 har faktiskt börjat förlora sin lockelse, särskilt med tanke på att jag nu får köra A30 så jag snart känner mig vänd utochin.

Veolia tror att man ska kunna rekrytera 6 - 8 nya stackare som vill bli förare. Om man nu lyckas med det, vem ska utbilda dem? Och varifrån ska vi få vagnar till utbildningstågen? 423 och 424 står och skräpar i vagnhallen och ingenting händer.

Anonym sa...

Finns här inkompetenta chefer?

Anonym sa...

Svar ja?

Anonym sa...

Trött på ditt jobb? Nån som hindrar dig från att sluta eller?
Sluta lipa och ta tag i ditt liv istället...

Anonym sa...

" snubben sa...
Trött på ditt jobb? Nån som hindrar dig från att sluta eller?
Sluta lipa och ta tag i ditt liv istället..."

Du är tydligen en sådan där halvidiot som sitter framför datorn och surfar runt och vräker ur dig imbecilla kommentarer på de bloggar du råkar hitta. Snacka om att behöva tag tag i sitt liv! Men du är välkommen till oss i trafiken, så kanske du får något vettigt att göra istället.

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: