onsdag 4 november 2009

Revolutionen som kom av sig, eller?

En besviken kund påpekade att tågen fortfarande var sena på morgonen, det som skulle bli bättre nu. Det har ju gått nästan hela 3 dagar. Och plattformsvärdarna verkar mest fungera som trädgårdstomtar, eller plattformstomtar, i sina fina, röda kepsar.

Å andra sidan är det ju media som har hypat hela MTR-grejen, att i måndags var timman slagen. Vi med lite mer erfarenhet väntar. Som vanligt.

4 kommentarer:

Lucknuckan sa...

Jag gick och letade och letade efter perrongvärdarna. Jag visste ju att dom skulle vara där, för klockan var ju runt 17. Undangömda var dom, i en tunnel mellan plattformarna. Vilken arbetsprestation, och service! :-D

Dallerberg sa...

Jag såg en stackars plattformstomte som gick omkring i Alvik alldeles ensam. Han gick runt där i flera timmar med sin lilla röda keps. Snart kommer plattformarna krylla av omplacerade tunneltågförare eftersom de inte kan skickas till tvärbanan som konduktörer längre :D

ett_namn sa...

Vid slu gick tomtarna fram och småpratade litegrann med förarna när tågen kom, för att när tåget äntligen kom sig iväg ställa sig och vänta på nästa tåg med nästa förare som de kunde distrahera. Har plattformsvärdarna fått det förklarat att de ska "underlätta" dörrstängning, inte "försvåra" den?

lilla mosmenyn sa...

Härliga tider.
Stackars kund som blivit lurad på konfekten. Så pluttinuttigt att tro att halkan, vagnfel eller marodörer avtar bara för en ny entrepenör.
Och det har ju faktiskt gått hela tre dagar!

Haha.

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: