söndag 16 november 2008

Moder blodig jord

Tur 94 ropade på lördagsnatten att någon låg bredvid spåret åt andra hållet mellan Fridhemsplan och Thorildsplan. Ordningsvakter och trafikbefäl skickades till platsen. Det visade sig att killen var fullt frisk fysiskt, men varför han låg där och knoppade framgår inte, men man kan ana att det var berusningsrelaterat.

Det finns anledningar till att många förare undviker att sitta ner när de åker som vanliga trafikanter. Ett exempel är när man låter en vagn med nerblodade säten gå från eftermiddag och hela natten, vilket nuförtiden betyder bra många timmar. Anledningen är då att kvällspersonalen på TLC har glömt att informera nattpersonalen, samt att kommunikationen till Tågia som vanligt har brustit eftersom de aldrig har uppfattat "något problem". Tja, det räcker väl med att klistra upp lite lappar så att ingen sätter sig där, kan en del trafikledare tycka, man undrar när en del trafikledare var utanför dörren bland dödligt folk sist.

Man kan införa alla möjliga bajsnödiga rutiner och svänga sig med cerfifieringar hit och dit, men man kan aldrig ta bort betongrövarna och ren och skär dumhet.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hade ett tåg i veckan som hade svagt mörkfläckiga säten. Eftersom det var min V3 kunde jag snegla bakåt ibland och se att folk undvek den sittgruppen som pesten. Någon kom t.o.m. fram och upplös mig om att sätena var 'smutsiga och luktade konstigt'. Dödligt folk är roligt! Sådant märker de. Sätter man lappar där sätter de sig däremot gärna.

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: