onsdag 30 april 2008

Ondska

Säg det inte till någon, men jag misstänker att vårt älskade bolag infiltrerats av Riktigt Onda Människor. Hur skulle man nämligen annars förklara att kolleger går in med nyckel i tågets sluthytt och ändrar alla ens förarstolsinställningar, vrider upp reostaten till max och fingrar på radiovolymen, så att man möts av en mindre angenäm överraskning vid byte av körände? Hur kan man göra så mot en medmänniska som ägnat kanske ända upp till tre minuter åt att ställa in alla vred och reglage?

Och det här med att blinka folk i ögonen med helljusen vid tågmöte ska vi bara inte tala om – ren och skär ondska! Liksom att stå inne på stationer med helljus på, så att mötande förare blir blinda på väg in på plattformssträckan. Det är verkligen inte särskilt snällt.

Så vad göra åt saken? Tja, eftersom ingenting annat tycks hjälpa och eftersom vanligt hyfs tydligen är för mycket att hoppas på är det väl lika bra att vi startar en insamling för att kunna hyra in en exorcist som kan befria våra stackars kolleger från deras demoner. Alla bidrag är varmt välkomna, skicka bara in dem till den här bloggen.

3 kommentarer:

Anonym sa...

kan det bero på att det finns en massa folk som verkar tro att vår arbetsplas är en lekstuga??? kan det va så??? ibland undrar jag om det inte skulle vara bättre att anställa lite äldre människor.... för vi rispar inte, bländas inte, och är inte särskilt lekfulla.... inget ont om ungdomar! alla är ju inte sådana, men några finns det nog alla i fall....

Eek, a cat! sa...

Det är helt uppenbart. Dagens bevis räcker inte till ett helt inlägg. Men jag har haft intjänster det senaste året, förutom i morgon, på första maj, då får jag mellanjobb! WTF? Sen jobbar jag natt igen i helgen, dubbel-WTF!

Anonym sa...

Onda medarbetare:
Det fanns en snubbe på 2:an som hade dille på att låsa in handmicarna i destinationsskåpet!!

jävla fasoner!
(alltså, han drog ut micarna i dess fulla längd och pulade in dom sedan tryckte han igen luckan)

L`chaim!!

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: