onsdag 18 juni 2008

God Jul!

Idag körde man på en julgran vid Nockeby Torg vilket givetvis resulterade i kraftiga förseningar. Till allas vår glädje (på tvären) blev de andra två turerna på banan tvungna att lägga om klotväxlar och brottas med kärvande nyckelskåp för att kunna köra motspår förbi julgranståget. Nockebybanan är fin på det sättet, man måste lägga om växlarna själv och det görs så sällan att det typ aldrig funkar som det ska.

Man undrar ju vad en julgran hade vid Nockeby Torg att göra överhuvudtaget, såhär två dagar före midsommar.
Men iallafall, jag tycker nog vi kan enas om att det är en leksaksbana med leksakståg som går sönder av att man kör på en liten gran och att det dessutom skapar ett sånt fruktansvärt kaos. Mycket roligt.


Lite senare blev det strul på Tvärbanan, men ändå stod det glatt "Spårvagnarna går enligt tidtabell." på informationsskyltarna, och när trafikledaren skulle ropa ut information blev det bara det gamla vanliga *klick*mummelmummel*klick* eftersom de aldrig bryr sig om att fixa högtaleriet i Alvik. Good stuff.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Var det en A32 som gick sönder? Men det är ju våran leksaksbana!

Dallerberg sa...

japp det var det, eller gick sönder och gick sönder, en av de där luckorna på sidan bändes upp och fastnade i plattformskanten :D

Ja det är vår leksaksbana och vår lekstuga haha

Anonym sa...

Var en spännade syn att se och höra när luckan skrapade mot platformskanten...

MVH
//En av grabbarna i rött.

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: