måndag 10 november 2008

Ägd


Ibland känner man sig som på bilden. Fast inte idag. Regnbåge över knallorange novembereftermiddag för tankarna någon helt annanstans. Och jag gillar verkligen att få komplimanger för min körning av personer som jag respekterar. Det är inte helt vardagligt. Tack.

9 kommentarer:

Anonym sa...

Kul chef som plitat dit det där. Handstilen känns igen. Står på varenda rulle på hela bygget!

Anonym sa...

Jag tycker dom borde skriva tillhörde istället... Så att det står rätt efter att den blivit stulen. För det vet ju alla att vi som jobbar här snor med oss dessa groteskt stora rullar så att vi kan ha dem hemma till till till ehm ja.. till vadå?

Bea sa...

Jag har en sån där enorm toarulle hemma. Det är jättebra om det vanliga toapappret tar slut och man inte har något hemma eller har tid att åka och köpa. Då tar man fram den där megarullen, hänger upp den i ett skärp eller annat snöre... Funkar skitbra ;)

Eek, a cat! sa...

Bea, så det är du som snor dom? ;)

Bea sa...

Eek: Nej det är inte jag. Men min pappa tar från sitt jobb ;)

kreti och pleti sa...

bea: Så, det är din pappa som snor dem? ;-)

kreti och pleti sa...

eek: förr, på sl-tiden, hände det mer än en gång att folk snodde toalettstolar!

Bea sa...

eek: Nä, han jobbar på busslink. Men den rullen som vi har hemma ser väldigt gammal ut, det kan ju vara så att han har tagit den när han jobbade i LIH. Men det tror jag knappast... Då skulle den vara över 20 år gammal.

Anonym sa...

Haha, det är faktiskt en på lokalvården som skriver så där på alla toarullar. Han brukar även skriva "ingen mat" på dem. Fråga mig inte varför. Han är dock ingen chef eller arbetsledare, i motsats till vad man kanske skulle kunna tro.

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: