fredag 12 december 2008

Lika mycket förvirring som plats

Appropå Hedenfalks rövare till SvD häromdagen i samband med branden så har Seko lyft fram några ytterligare poänger. Om det är skrämmande eller roligt beror väl på vilket humör man är på. Om ni inte kommer ihåg vad som sades skrolla ner eller klicka här.
I Svenska Dagbladets pappersversion den 12 december 2008 står det också att läsa ”För tillfället är det två av 280 telefoner som inte fungerar längs Röda linjen, bekräftar också Veolia Transport.

Enligt protokollet från skyddsronder som skyddsombuden och Veolia Transport har hållit under perioden april-juli 2008 var det minst 19 st larmtelefoner som inte fungerade. Då räknas inte de in som fungerar dåligt. Någon återkoppling på vad som därefter har gjorts har inte ägt rum.


Idag har också SL visat upp de nya ståvagnarna som ska ut och rulla i januari. Bild ärelöst stulen från SvD.

4 kommentarer:

Anonym sa...

...och i min skalle dök ordet "mekano" upp...
(apropå bilden, då)

trasan sa...

äntligen en boskaps vagn!!! det va på tiden att kreaturen får vagnar som passar dom bra ,undrar om det finns en ränna också, så all skit dom spiller och dräller rinner ut någonstans???

kontakt sa...

Är det till tvärbanan eller tunnelbanan? Sådär ser tunnelbanevagnar ut i rätt många länder. De kräver förmågan hos de sittande att dra in benen under sig, istället för att bre ut dem framför sig. Om folk här har den förmågan är tveksam.

Anonym sa...

den där kombinerat med skenbromsar och vi har en vinnare :näsblod

Varför alla stolpar överallt, ser ju ut som en klätterställning ffs!

men några golvbrunnar skulle ju bara plussa på känslan liksom..

 
Besökare Idag: Totalt antal besökare: